Personal training

Personal training

Personal training

Ken je dat gevoel? Dat je wel wilt afvallen, sporten of werken aan een gezondere leefstijl, maar het lukt je niet om dat vol te houden. Personal training is wél effectief. Bij de personal trainers van Fysio 8 krijg je 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding. We helpen je om door te zetten, je grenzen te verleggen en jezelf te overwinnen. Ook maken we je bewust van hoe je lichaam werkt en reageert. Aan welke doelen wil jij werken?

Personal training is een 1-op-1 training waarbij de focus ligt op het behalen van jouw gestelde doelen. Trainen met een personal trainer heeft veel voordelen. De belangrijkste daarvan is het behalen van je doelstelling door middel van gevarieerde en specifieke oefeningen die de personal trainer je geeft. De trainer zal je motiveren en aanmoedigen om het uiterste uit jezelf te halen, waarbij het resultaat na elke training steeds dichterbij komt. Niet alleen de fysieke, maar ook de mentale verandering zal je motiveren om meer uit jezelf te halen.

Wat wil jij bereiken?

Een personal trainer kan je helpen met gewichtsverlies, gewichtstoename, kracht-, core, en conditietrainingen of om leniger te worden. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.

Interesse? Zet de eerste stap en maak een afspraak!