Fysiotherapie in WELL

Fysiotherapie

Fysio8 is een praktijk met een open karakter, waarin wij onze patiënten willen begeleiden en behandelen om beter te gaan bewegen. Fysiek en mentaal. De fysiotherapeuten  van ons team hebben een aantal gespecialiseerde opleidingen gevolgd, waardoor zij op een breed vlak van ons vakgebied u deskundige en hoogwaardige behandelingen kunnen geven. Tijdens de behandelingen vinden wij persoonlijke aandacht, vertrouwen en zorg die past bij uw hulpvraag erg belangrijk.

Bij Fysio8 bieden wij u ook personal training en groepslessen aan, met een paramedische achtergrond, of met een ontspannend en gezondheid bevorderend karakter. De lessen op het gebied van yoga, pilates en fysiofitness kunnen dan ook door mensen zonder beperking en met een lichamelijke beperking gevolgd worden.

Oefentherapie bij Fysio8

De fysiotherapeutische behandelingen kunnen in een behandelruimte plaatsvinden, bijv. bij een manueel therapeutische behandeling, haptonomie, (bindweefsel)massage, dry needling of taping behandeling. Of u gaat in een van onze oefenruimtes met uw fysiotherapeut aan de slag om bijv. specifieke oefeningen uit te voeren of aan uw conditie te werken. In de oefenzaal staan een aantal oefenapparaten die werken op luchtdruk van Airdynamic, gecombineerd met cardiotoestellen als hometrainers, crosstrainers, een roeier en loopbanden.

Verder hebben wij twee pully’s van Keiser. Deze werken eveneens met luchtdruk-weerstand. Door de toepassing van luchtdrukweerstand in plaats van traditionele metalen gewichten kunt u op elke snelheid en bij elke weerstand op 100 gram nauwkeurig en zonder risico op blessures trainen. Bovendien is de weerstand tijdens de hele oefening gelijk.