Persconferentie van 3 november

Persconferentie van 3 november
04/11/2020 Linda Toeback

Beste sporters,

Op de persconferentie van Premier Rutte van 3 november zijn nieuwe maatregelen aangekondigd die de manier waarop wij onze lessen geven beïnvloeden vanaf woensdag 4 november 22.00u. Groepslessen zijn voor een periode van tenminste 2 weken niet toegestaan. Individueel sporten mag echter wel. Wij gaan daarom tot deze maatregelen niet meer nodig zijn de volgende wijzigingen doorvoeren in onze lessen:

  • Voor de fysiofitness zullen we geen gezamenlijke grondoefeningen doen. Dit is namelijk een groepsactiviteit. We zullen dus het gehele uur individueel sporten op de kracht- en cardioapparatuur. Daarnaast kan (op verzoek) één voor één aangepast worden geoefend met de instructeur van de groep. De tijd waarop u nu naar de fysiofitness lessen komt blijft daarom gewoon gelijk, behalve voor de fysiofitnessgroep van dinsdag 10u (dan is het te druk in de zaal).
  • Voor de pilates groepen zullen we dezelfde structuur als bij de fysiofitness moeten aanhouden. Dit is op dit moment de enige manier waarop we u toch een gelegenheid kunnen bieden om aan sport te doen bij Fysio8. We kunnen niet goed inschatten in hoeverre hier vraag naar zal zijn. Alle deelnemers van de pilateslessen kunnen op de gebruikelijke tijd komen sporten, behalve de dinsdag 9u groep.
  • De twee groepen die dus niet op de gebruikelijke tijd kunnen doorgaan, dinsdag 9u (pilates) en dinsdag 10u (fysiofitness), willen we een andere mogelijkheid geven om te komen sporten, namelijk op dinsdag of donderdag om 12u. Staat er voor u geen goede tijd bij, geef dit dan ook even aan dan kijken we of we hiervoor een oplossing kunnen vinden.
  • We willen aan alle deelnemers van de pilates groepen, de deelnemers van de dinsdag 9u pilatesgroep en de 10u fysiofitnessgroep vragen om door te geven of ze ipv pilateslessen toch willen komen sporten op de kracht- en cardioapparatuur, via telefoon (040-2904064), WhatsApp (06-51627387), e-mail (info@fysio8.nl) of via de appgroep als die bestaat van uw groep.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen we het graag.

 

Met vriendelijke groet,

Team Fysio8

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*