Persconferentie 13 oktober

Persconferentie 13 oktober
14/10/2020 Linda Toeback

Gisteren is er weer een persconferentie geweest.

We zijn blij dat we door kunnen en mogen gaan met de behandelingen fysiotherapie en onze groepslessen fysiofitness en pilates. Maar voor alle duidelijkheid nog even alles op een rijtje!

  • Vooruitlopend op de mondkapjesplicht die het kabinet gaat doorvoeren stellen wij het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht in onze praktijk vanaf maandag 19 oktober 2020. Als u er geen bij heeft kunt u er bij ons een krijgen. Kosten hiervoor zijn €0,50
  • Op advies van het RIVM verzoeken wij u bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak op de praktijk te annuleren. Dit geldt ook wanneer een gezinslid koorts heeft.
  • Bent u de afgelopen 2 weken in het buitenland of in een gebied geweest met code rood of oranje graag uw afspraak annuleren, we kunnen u dan niet op de praktijk behandelen. We kunnen de afspraak wel online voortzetten. Neem te allen tijde contact met ons op voor een passend beleid.
  • Fysio8 volgt de richtlijnen van het RIVM https://www.rivm.nl/

Heb je vragen in het algemeen of voor jouw specifieke situatie mail of bel ons zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.
Samen blijven we veilig werken aan onze gezondheid!

Team Fysio8

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*