Dance fitness vanaf september 2023

Dance fitness vanaf september 2023
31/07/2023 Linda Toeback

Hoi iedereen,

mijn naam is Ana en ik ben eigenaresse van dansschool AnaDanst. Bij AnaDanst worden vooral buikdanslessen aangeboden, die geef ik zelf, en K-pop lessen die verzorgd worden door docente Alyah.

Eén keer per week verzorg ik ook lessen Dance Fitness voor een groep vrouwen. Dit is ontstaan doordat een aantal vrouwen en ik extra in een kleine groep wilde trainen. We konden bij sportscholen niet vinden wat wij zochten. Daarom heb ik zelf een leuk programma samengesteld waar dansen en sporten elkaar treffen.  Mijn eigen vorm van Dance Fitness is zo ontstaan.

Deze lessen zijn opgebouwd uit makkelijke choreografieën waarmee we aan onze conditie kunnen werken. Daarna is er tijd voor krachtoefeningen. Deze zijn elke week een beetje anders. We werken met en/of zonder matjes.

Ik begreep dat jullie pilates lessen hebben gevolgd maar doordat jullie docent met pensioen mag, stoppen de lessen. Jullie zouden graag verder willen. Misschien is Dance Fitness wel iets voor jullie? Op dinsdagochtend 10.00u en 11.00u heb ik nog ruimte, dus wie weet zijn we een match.

Wil je iets meer over mij en mijn dansschool weten? Kijk dan even rustig op mijn website rond:

www.anadanst.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*