Corona update: reisadvies code oranje

Corona update: reisadvies code oranje
30/07/2020 Linda Toeback

Update Coronavirus mbt reisadvies code oranje gebieden

Vanwege de nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt de nieuwe adviezen van de overheid te hanteren.
Dat wil zeggen:

• Wanneer u op vakantie gaat/ bent geweest naar gebieden waar de overheid code rood/ oranje heeft afgegeven u na terugkomst 2 weken geen afspraak op de praktijk kunt maken. Ook niet als u bij terugkomst een corona-test laat uitvoeren en deze negatief blijkt. Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM.

• Wel kan er een afspraak aan huis worden gemaakt indien er aan de volgende veiligheidseisen kan worden voldaan: u en de fysiotherapeut dragen een mondkapje tijdens de behandeling. Uw fysiotherapeut mag echter uit persoonlijke overwegingen beslissen niet op huisbezoek te komen.

• Heeft u al een afspraak gemaakt met een fysiotherapeut nadat u op vakantie bent geweest in een gebied met code rood/ oranje? Laat dit ons dan even weten door even naar de praktijk te bellen zodat we uw afspraak kunnen verzetten.

• Bent u op reis geweest naar een gebied met code geel maar krijgt dit gebied enkele dagen na terugkomst code oranje, dan gelden de gebruikelijke corona maatregelen en kunt u gewoon een afspraak maken mits u geen klachten heeft die passen bij corona.

Controleer hier de kleurcodes voor uw vakantie bestemming:
www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Wij danken u voor de medewerking!
Team Fysio8

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*